Verzend- en betalingsvoorwaarden

Betaling en verzending

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

Verzendingsvoorwaarden

  •     De levering van de goederen is in heel Nederland.
  •     Verzendkosten (inclusief wettelijke belasting over de toegevoegde waarde)
  •     Leveringen binnen Nederland
  •     Voor levering binnen Nederland rekenen wij 4,50 euro.


Levertijden

Tenzij anders vermeld in de respectievelijke offerte, worden de goederen geleverd binnen 1 - 4 dagen voor binnenlandse leveringen (Nederland) en binnen 5 - 7 dagen voor internationale leveringen na het sluiten van het contract (in geval van overeengekomen vooruitbetaling, na het tijdstip van uw betalingsinstructie).

Gelieve er rekening mee te houden dat er geen levering is op zon- en feestdagen.

Als u artikelen met verschillende levertijden heeft besteld, versturen wij de goederen in één zending, tenzij wij andere afspraken met u hebben gemaakt. In dat geval wordt de levertijd bepaald door het artikel met de langste levertijd dat u heeft besteld.
Geaccepteerde betaalmethoden

- Betaling vooraf per bankoverschrijving

- Betaling via PayPal

- Betaling per factuur

- Betaling via Klarna Checkout (Klarna Factuur, Klarna Aankoop in termijnen, Sofort, Credit Card, Automatische incasso) - Betaling via amazon payments

Verdere betalingsgegevens

Het factuurbedrag dient bij betaling per factuur binnen 14 dagen te worden voldaan.

Betaling via Klarna Checkout

In samenwerking met Klarna bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan. De betaling wordt in elk geval aan Klarna overgemaakt:

Klarna Factuur: te betalen binnen 14 dagen na factuurdatum. De factuur zal worden opgemaakt bij de verzending van de goederen en per e-mail worden verzonden. De factuurvoorwaarden vindt u hier.

Klarna-aankoop op afbetaling: Met de Klarna-financieringsservice kunt u uw aankoop flexibel betalen in maandelijkse termijnen van ten minste 1/24 van het totale bedrag (maar ten minste 6,95 euro). Meer informatie over Klarna kopen op afbetaling, waaronder de algemene voorwaarden en de Europese standaardinformatie voor consumentenkrediet, vindt u hier. Sofortüberweisung

Kredietkaart (Visa/Mastercard)

Automatische incasso

De betalingsmogelijkheden worden aangeboden als onderdeel van Klarna Checkout. Meer informatie en de gebruiksvoorwaarden van Klarna Checkout vindt u hier. Algemene informatie over Klarna vindt u hier.

Uw persoonlijke gegevens worden door Klarna behandeld in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving inzake gegevensbescherming en zoals gespecificeerd in het privacybeleid van Klarna.

Als u vragen heeft, kunt u onze contactgegevens vinden in het impressum.